Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Στέλεχος της ΝΔ πίσω από τη διασπορά ψευδών ειδήσεων για την "χρεοκοπία"...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Πόσο τυχαία ή συμπτωματική είναι αυτή η ιστορία με το γνωστό e-mail του ''τραπεζίτη'', με υπογραφή Γ.Β., που υποστήριζε ότι η χώρα πάει ολοταχώς σε πτώχευση στις 25 Μαρτίου; Είναι η υπόθεση για την οποία η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Στη συνέχεια, ο υποτιθέμενος δράστης έστειλε "διευκρινήσεις" ότι ...δεν έχει...
καμιά σχέση με Τράπεζες, ότι είναι άνεργος κια ότι έκανε πλάκα...

Ήταν όμως τελικά μια "πλάκα"; Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις πρώτες ενδείξεις που έχουν υπάρξει, προκύπτει ότι δεν ήταν μια τυχαία "πλάκα". Αλλά ότι με τη διακίνηση αυτής της φημολογίας (αστείας έτσι κι αλλιώς που έκανε όμως διάφορους να "τρέχουν") και την αποστολή του e-mail σε διάφορες ιστοσελίδες, με ψευδώνυμο, συνδέεται ένα τουλάχιστον στέλεχος της ΝΔ που -εν αγνοία της...
επίσημης ηγεσίας της- θεώρησε καλό να δημιουργηθεί ένας τέτοιος πανικός (...) παραμονές των συναντήσεων των ηγετών της ΕΕ στις Βρυξέλλες!
Αν οι έρευνες θα μπορέσουν να το επιβεβαιώσουν και να φτάσουν μέχρι αυτόν είναι ακόμη άγνωστο.

Από τον Πέτρο Ελευθερίου
---
Πηγή: press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News