Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Που οδηγούν οι έρευνες για τους δολοφόνους των αστυνομικών

Τι σχέση μπορεί να έχει η χθεσινή δολοφονική ενέδρα εναντίον των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με μια ληστεία μετά φόνου στα Άνω Λιόσια, αλλά και μια σειρά από διαρρήξεις και μαζικές κλοπές αυτοκινήτων από διάφορες αντιπροσωπίες;


Οι πληροφορίες του newsit λένε ότι μπορεί να συνδέονται άμεσα. Μπορεί οι αδίστακτοι δολοφόνοι του περιπτερά στο Μενίδι και οι χθεσινοί δολοφόνοι των νεαρών αστυνομικών να είναι οι ίδιοι.


Προς αυτή την κατεύθυνση οδηγούνται οι έρευνες των αστυνομικών και όχι προς τη ληστεία στα Άσπρα Σπίτια.
Αυτή συνδέθηκε με τους πιστολέρο του Ρέντη καθώς το πολυτελές τζιπ που χρησιμοποίησαν ανήκε στην ίδια “παρτίδα” που κλάπηκε στις 17 Ιανουαρίου από αντιπροσωπία της Νέας Ερυθραίας.


“'Οχι”, λένε έμπειροι αστυνομικοί. “Δεν οδηγεί στα Άσπρα Σπίτια το τζιπ”, δείχνει ότι υπάρχει σπείρα η οποία εξειδικεύεται στις κλοπές αυτοκινήτων. Τους τελευταίους 5 μήνες έχει διαπράξει τουλάχιστον επτά κλοπές σε αντιπροσωπίες.


Οι δράστες αρπάζουν αρκετά αυτοκίνητα, κλέβουν και πινακίδες. Παραποιούν τα στοιχεία και ... περιμένουν “πελάτες” από το χώρο του υποκόσμου.


Σπείρες ληστών όπως αυτοί που “χτύπησαν” στα άσπρα σπίτια ή οι δολοφόνοι που “χτύπησαν” χθες “αγοράζουν” τα αυτοκίνητα από τη σπείρα για να “κάνουν δουλειές”.


Οι αστυνομικοί θεωρούν απίθανο οι δράστες που έκαναν το χτύπημα με τη λεία των 250.000 ευρώ να διακινδύνευσαν για μια ληστεία σε πωλητή καρτών κινητής τηλεφωνίας έστω και αν η λεία τους θα ήταν περίπου 10.000.


Η πρώτη κίνηση των αστυνομικών ήταν μόλις εντοπίστηκε το τζιπ στου Ρέντη να “πάρουν” δακτυλικά αποτυπώματα.
Θέλουν να τα συγκρίνουν με ένα που εντόπισαν στο “γκολφ” που άφησαν πίσω τους οι δράστες μετά τη δολοφονία του άτυχου περιπτερά στα Άνω Λιόσια και το οποίο ανήκει σε σεσημασμένο Αλβανό Κακοποιό.


---
Πηγή: NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News