Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Σχόλιο για το γκρέμισμα των πρόσθετων κατασκευών της Αριδαίας

«Πω, πω τι αισιοδοξία νιώθω… Άρχισε πάλι το κράτος να λειτουργεί. Πάλι των θέμα των τραπεζοκαθησμάτων με τα σκέπαστρα ήρθε στην επικαιρότητα. Μανία έχει πιάσει κάποιους να καθαρίσουν την πόλη λες και αυτά τα καταστήματα δημιουργούν την ασχήμια. Εγώ προσωπικά πιστεύω το αντίθετο. Για να μη πω και ότι τα πιο καθαρά σημεία της πόλης είναι έξω από τις καφετέριες. Δεν υπάρχουν δηλαδή άλλα παρατράγουδα; Όλα τα άλλα λειτουργούν άψογα; Και θα ήθελα να ρωτήσω τους υπευθύνους: Όλα τα άλλα είναι νόμιμα; Παράδειγμα τα περίπτερα που τα τετραγωνικά τους είναι υπερδιπλάσια ή τα πεζοδρόμια κάποιων super market που έχουν καταλειφθεί προ πολλού. Και από καθαριότητα; Άστο καλύτερα… Ή κάποια εμπορικά καταστήματα που απλώνουν την πραμάτεια τους πάνω στα φωτιστικά του Δήμου και στα δέντρα που είναι μπροστά τους (τα καρναβάλια πέρασαν); Όλα αυτά δηλαδή είναι νόμιμα; Ας αφήσουμε τους επαγγελματίες να δουλέψουν και ας ασχοληθούμε με σοβαρότερα θέματα. Σίγουρα υπάρχουν…»!!

---
Αναγνώστης Αριδαιώτης

2 σχόλια:

  1. kairos ειναι να μαζεψουν αυτο το χαλι στην πολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως, είναι από τις επιχειρήσεις που πιο εύκολα εκβιάζονται και τελικά αρμέγονται από τις δημοτικές αρχές;(όποιες και να είναι αυτές;)
    Μήπως με την ανάλογη εισφορά το χάλι νομιμοποιείται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News