Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Άρη γερά και χρόνια σου πολλά!

Ενενήντα επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ίδρυση του Άρη, όταν μια παρέα 22 ανθρώπων σε ένα καφενείο στην περιοχή του Βότση στις 25 Μαρτίου 1914, πήρε τη μεγάλη απόφαση. Οι «κίτρινοι» γιορτάζουν με μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο «Θεσσαλονικιά» στις 21:00.

Εκεί θα βραβευθούν ο Σταύρος Λαμπριάκος, η Ανδρομάχη Δόμβρου (πρώην αθλήτρια του συλλόγου και προπονήτρια του Α.Σ) αλλά και οι οικογένειες του Αστέριου Γιουβανάκη, του Παναγιώτη Γούναρη και του Σταμάτη Καραμανλή.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν εκπρόσωποι όλων των τμημάτων του συλλόγου, σύσσωμα τα διοικητικά συμβούλια του Ενιαίου Άρη, οι αθλητές της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη και φυσικά από το πάρτι γενεθλίων δεν θα μπορούσε να λείψει και ο κόσμος, ο οποίος στάθηκε διαχρονικά στο πλευρό του ιστορικού Άρη.

---
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News