Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

H 26χρονη συγγραφέας που βγάζει χιλιάδες δολάρια από τα E-book της!

Η Amanda Hocking είναι η 26χρονη συγγραφέας που τα βιβλία της έχουν γίνει ανάρπαστα στο Kindle και φυσικά έχει κερδίσει από αυτό χιλιάδες δολάρια.

Η νεαρή συγγραφέας δεν έχει συμβόλαιο με κάποιον εκδοτικό οίκο και...

μάλλον δεν χρειάζεται αφού κάθε μήνα πουλάει πάνω από 100.000 μέσω του Kindle και από αυτό παίρνει προμήθεια 70%.
Επίσης για να έχει πολλές πωλήσεις φροντίζει οι τιμές των βιβλίων της να κυμαίνονται από 1$ μέχρι 3$ και από αυτές τις τιμές η νεαρή συγγραφέας κερδίζει κάθε μήνα περίπου 200.000$.

Αυτή λοιπόν είναι μάλλον η νέα εποχή στον κόσμο του βιβλίου και συγχαρητήρια λοιπόν στην Amazon που κατάφερε και την δημιούργησε με το Kindle.

---
πηγή:newsit 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News