Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Παροξυσμός για τον πριγκιπικό γάμο στην Αγγλία! Δημιούργησαν μέχρι και Εφαρμογή για iPad

Όπως ήταν αναμενόμενο, αναμνηστικά του Βασιλικού γάμου έχουν κάνει ρεκόρ πωλήσεων...
και η εταιρία 2 For Life δεν έχασε την ευκαιρία!

Σχεδίασε εφαρμογή για iPad, η οποία διατίθεται σε όλα τα καταστήματα της Apple και θεωρείται απαραίτητη...

...για όσους ασχολούνται παθιασμένα με τον γάμο, στις 29 Απριλίου, αλλά και για αυτούς που θέλουν να έχουν ένα αναμνηστικό.

Η εφαρμογή «Royal Wedding 2001» για το iPad παρέχει τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το γάμο του πρίγκιπα William και Kate Middleton και θα προσφέρει ζωντανή ενημέρωση με τις φωτογραφίες του ζεύγους.

Περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από διασκεδαστικά εργαλεία συμπεριλαμβανομένων του εθιμοτυπικού των ανακτόρων, όπως το πως να χαιρετίσει κάποιος την βασίλισσα, πως οργανώνεται ένα τέλειο βασιλικό πάρτι και λεπτομέρειες για τους σχεδιαστές που είναι πιθανό να έχουν σχεδιάσει το νυφικό της Κέιτ.

Φυσικά από μια τέτοια εφαρμογή δεν θα μπορούσε να λείπει και η ιστορία αγάπης του πιο διάσημου ζευγαριού αυτήν την στιγμή σε όλον τον κόσμο.

Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να δίνουν γαμήλιες συμβουλές στο βασιλικό ζευγάρι της Αγγλίας, να «επισκέπτονται» σημεία του Λονδίνου που συνδέονται με τη βασιλική οικογένεια και να ανακαλύπτουν τα πιο περίεργα και εξωφρενικά αναμνηστικά.

---
Πηγή: 24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News