Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Εδεσσαϊκό Καρναβάλι Live

Στις 5 Μαρτίου η πόλη των καταρρακτών θα μετατραπεί σε πόλη μασκαρέματος και γλεντιού. Στις 17:30 θα αρχίσει το κέφι θα ξεχύνεται στους δρόμους, οι ήρωές μας θα πάρουν σάρκα και πρωτότυποι χαρακτήρες θα περάσουν με καυστικό τρόπο μηνύματα των ημερών. Μεγάλος αριθμός αρμάτων και όρεξη για χορό και διασκέδαση περιμένει τον κάθε επισκέπτη.

Και αν ακόμη δεν μπορείτε να παραβρεθείτε σας υποσχόμαστε πως δεν θα το χάσετε!!

Θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τη στιγμή που διαδραματίζεται η παρέλαση ζωντανά όπου και αν είστε

Μια καινοτομία του Sunshine Web Radio..να καλύψει οπτικοαουστικά τη μεγάλη παρέλαση του Εδεσσαικού καρναβαλιού θα φέρει κοντά σας τη μεγάλη αποκριάτικη εκδήλωση με μόνο ένα κλικ στο http://www.thesunshineradio.com/

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα δοθεί η ευκαιρία σε όσους δεν παραβρίσκονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μέσω ίντερνετ. Να διασκεδάσουν , να λάβουν τα μηνύματα των αρμάτων, το συναίσθημα των καρναβαλιστών και των παραβρισκόμενων και να γίνουν ένα με την εκδήλωση. Σ’ αυτό βέβαια θα βοηθήσουν και οι παρουσιαστές που θα αναλάβουν με διάθεση και πολύ σάτιρα να βάλουν το καρναβάλι μέσα στο σπίτι του καθενός.

Το Sunshine Web radio που κατέχει τη πρώτη θέση ιντερνετικού ραδιοφώνου στην πόλη, σύμφωνα με την επιλογή των ακροατών, πρωτοστατεί και βοηθάει ώστε να πάψει αυτή η πολιτιστική εκδήλωση πλέον να είναι κλειστού κύκλου.

«Ζήσε το γλέντι μ’ ένα κλίκ» γίνεται το σλόγκαν μας και κατ’επέκταση η ευκαιρία ώστε η πόλη της Έδεσσας να προβληθεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Γιατί φέτος το Εδεσσαικό Καρναβάλι πάει πάντου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News