Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Διάλογοι που συγκλονίζουν (Video)

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι διάλογοι των αστυνομικών που έφτασαν στο σημείο της αιματηρής συμπλοκής στο Ρέντη, με το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. Απελπισμένες εκκλήσεις για άμεση αποστολή ασθενοφόρων. Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο. Πού κινούνται οι έρευνες (Vid)

Οι κραυγές αγωνίας και οι εκκλήσεις για άμεση βοήθεια και αποστολή ασθενοφόρων, καταγράφονται σε ηχητικό ντοκουμέντο για το μακελειό στο Ρέντη, που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alter την Κυριακή.

Στη συμπλοκή αστυνομικών με κακοποιούς, έχασαν τη ζωή τους δύο αστυνομικοί, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά.

Στο ντοκουμέντο ακούγονται συνάδελφοί τους να επικοινωνούν με το κέντρο επιχειρήσεων και να ζητούν να σταλούν ασθενοφόρα.

Από το κέντρο επιχειρήσεων, προσπαθούν να τους ηρεμήσουν, αλλά και να πάρουν όσες πληροφορίες μπορούν για τις κινήσεις των δραστών, ώστε να τους συλλάβουν.

"Είναι ζήτημα τιμής να εντοπιστούν τα άτομα" ακούγεται στον ασύρματο.

Ωστόσο, όπως γίνεται αντιληπτό, οι αστυνομικοί που ζητούν βοήθεια είναι ιδιαίτερα ταραγμένοι βλέποντας τους συναδέλφους τους να αιμορραγούν και επιμένουν για την αποστολή ασθενοφόρων.

Ακούστε τον συγκλονιστικό διάλογο

 


---
Πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News