Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ο πιο πιστός φίλος (Video)

Τη ζωή του φίλου του έσωσε ένα σπάνιελ στην περιοχή Αραχάμα Σεντάι της Ιαπωνίας, όταν μετά το τσουνάμι οι δύο σκύλοι κατάφεραν να επιβιώσουν.

Το ένα σκυλί τραυματίστηκε και αδύναμο έγειρε, ενώ το σπάνιελ έμεινε στο πλευρό του προστατεύοντάς το. Μόλις είδε από μακριά ανθρώπους τους πλησίασε και τους οδήγησε δίπλα στον τραυματισμένο φίλο του.

Στην περιοχή υπήρχε τηλεοπτικό συνεργείο που κατέγραφε την καταστροφή και ο δημοσιογράφος μαζί με τον καμεραμάν έφτασαν κοντά στους δύο σκύλους και τους οδήγησαν σε καταφύγιο. Ο τραυματισμένος βρίσκεται σε κτηνιατρείο μέχρι να αναρρώσει και ο μικρός ήρωας φίλος του σε καταφύγιο ζώων.

Όπως δήλωσε αργότερα ο δημοσιογράφος, νόμιζαν πως το σπάνιες βρισκόταν δίπλα στη σορό του άλλου σκύλου και χάρηκαν πολύ όταν είδαν ότι το σκυλί ήταν τελικά ζωντανό και το άλλο το προστάτευε.


---
Πηγή: DAILY MAIL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News