Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Αποθέωση Ζαγοράκη στην Έδεσσα

Μπροστά σε 4,000 θεατές πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο «Μαραθώνιος Αγάπης» που διοργάνωσε ο Π.Σ.Α.Π. μαζί με τον δήμο Έδεσσας και τους παλαίμαχους του Εδεσσαϊκού.

Η ομάδα του ΠΣΑΠ επικράτησε με 6-1 τους Εδεσσαίους παλαιμάχους, Σαραβάκος και Djordjevic σκόραραν από δύο φορές , από ένα τέρμα πέτυχαν οι Μπορμπόκης και Φραντζέκος, ενώ για την ομάδα της Έδεσσας σκόραρε ο Απ. Τσόπτσης.


Οι συνθέσεις των ομάδων ήταν...

για την ομάδα του Π.Σ.Α.Π. , της οποίας προπονητής ήταν ο Ζαχαρίας Λυκουρίνος, αγωνίσθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τους Σαργκάνη, Καραισαρίδη , Γκοιυλή,Ι. Ξανθόπουλο,Καψή, Ζαγοράκη,Λαγωνίδη, Φρατζέσκο, Τζόρτζεβιτς, Σ.Μπορμπόκη, Σαραβάκο. Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι Ατματσίδης, Αλεξανδρίδης, Πασσαλής, Αγγελος Αναστασιάσης, Νασιόπουλος, Παπατζίκος.

Οι Γεωργάτος, Μανωλάς ήταν τραυματίες και δε στάθηκε δυνατό να αγωνισθούν, ωστόσο, έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης και θερμούς χαιρετισμούς στους φιλάθλους της Έδεσσας ενώ ευχήθηκαν τα καλύτερα για την επιτυχία του αγώνα.
Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Αντεφέμι που σκοτώθηκε το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία οδό.

Αποθέωση για Ζαγοράκη

Τα περισσότερα βλέματα έκλεψε ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, γνωρίζοντας την αποθέωση από 2,000 φιλάθλους τόσο στο ξεκίνημα του αγώνα, όσο και όταν βγήκε από το παιχνίδι ως αλλαγή στο 60' της αναμέτρησης.

Α. Αναστασιάδης: "Μόνο η Παναγιά ξέρει!"

Στην ενδεκάδα για τους παλαίμαχους του Π.Σ.Α.Π. ξεκίνησε και ένας παλιός γνώριμος της κοινωνίας της Έδεσσας από την σπουδαία πορεία που οδήγησε τον Εδεσσαϊκό ως προπονητής, ο Άγγελος Αναστασιάδης που δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα σχετικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου του Βορρά: "Μόνο η Παναγιά ξέρει!".

Η ανακοίνωση του Προέδρου του Π.Σ.Α.Π. Στέλιου Γιαννακόπουλου

"Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Δήμο της Έδεσσας για την άριστη οργάνωση του αγώνα, όπως ασφαλώς και στο φίλαθλο κοινό της Έδεσσας που ήταν για ακόμα μία φορά καταπληκτικό και υποδειγματικό σε όλες τις εκδηλώσεις του. Μας δίνει δύναμη και κουράγιο αυτό το ξεκίνημα για τον Μαραθώνιο Αγάπης που άρχισε για τον Π.Σ.Α.Π. από την Έδεσσα και θα πάει σε όλη την Ελλάδα στην διετία που ακολουθεί, ως μέρος του κοινωνικού έργου που επιτελεί ο Σύνδεσμος μας. Ευχαριστούμε όλα αυτά τα αστέρια του ποδοσφαίρου μας που ταξίδεψαν στην Έδεσσα για να προσφέρουν βοήθεια σε συνανθρώπους μας αφού τα έσοδα της συνάντησης θα διατεθούν σε άτομα που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας, με τη μέριμνα και φροντίδα των τοπικών αρχών".


---
Πηγή: mypella

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News