Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Θα τσουγκρίσουμε 250 εκατομμύρια αυγά

250 εκατομμύρια αυγά υπολογίζετε ότι θα σπάσουν οι Έλληνες με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα.
Ωστόσο η ετήσια κατά κεφαλήν κατανάλωση αυγών στην Ελλάδα είναι μόλις 140 αβγά...

...όπως σημειώνει δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», ενώ στην Ουγγαρία είναι 310 αβγά, κατατάσσοντας έτσι την χώρα πρώτη στην κατανάλωση του.

Στη Γερμανία η ετήσια κατά κεφαλήν κατανάλωση είναι 280 με 290 αβγά, στις ΗΠΑ ο αντίστοιχος αριθμός είναι 350 αυγά και στην ΕΕ 212 αβγά.

Ετησίως οι Έλληνες καταναλώνουν περίπου 1,7 δισ. αυγά και συνολικά ο ετήσιος τζίρος της αγοράς υπολογίζεται στα 200 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News