Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΠΑΟΚ Γιαννιτσών-Δόξα Εξαπλατάνου 3-0

Εύκολο αλλά συνάμα και αγχωτικό απόγευμα είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών στο γήπεδο της Νέας Τραπεζούντας τουλάχιστον μέχρι να καταφέρουν να ξεκλειδώσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων οι οποίοι κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι αφού είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Από τη στιγμή όμως που οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, οι φιλοξενούμενοι...

...έδειξαν να μη μπορούν να ανταποκριθούν στις συνθήκες του αγώνα αφού βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 μέσα σε δυο λεπτά.


Το 1-0 έγινε με κεφαλιά του Βένου μέσα από την περιοχή ύστερα από κόρνερ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στο 36ο λεπτό, και δυο λεπτά αργότερα στο 38’ ήταν ο Τσάλμας που με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, διώχνοντας και το άγχος από τους συμπαίκτες του.


Με την έναρξη του δεύτερου μέρους στο 46’ και στην πρώτη επίθεση της ομάδος του ΠΑΟΚ ο Χρήστος Καλαϊτζής έβγαλε την σέντρα από δεξιά βρήκε τον Χαλεπούδη στην περιοχή που με άψογο σουτ πλασέ ανέβασε τον δείχτη του σκορ στο 3-0 και ουσιαστικά κλείδωσε την νίκη για την ομάδα του.


Από εκεί και πέρα και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή το παιχνίδι κύλισε με πολλές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου με την ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου να μην τα παρατάει και να προσπαθεί για κάποιο τέρμα αλλά να μην μπορεί να τα καταφέρει, και την ομάδα του ΠΑΟΚ να δείχνει ότι αρκείται σ’ αυτό το αποτέλεσμα αφού τον διατηρεί στην πρώτη θέση.


Η διαιτησία του κ. Πασλαμούσκα καθώς και των βοηθών του κ. Σιδηρόπουλου και του κ. Βαμβακά Κ. ήταν καλή.




ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Ογκανέζωφ, Πατσαβούδης, Καρπάτσης, Κόζογλου, Βένος, Γκογκολούδης (66’ Καλαϊτζής Σ.), Χαλεπούδης, Ντάλης (82’ Τσαβαλάκογλου), Τσάλμας, Τζιζαερλής, Καλαϊτζής Χ. (71’ Χορτομάνης).


ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ: Αζναουρίδης, Γιαννουλίσης, Σασαρίδης, Τσολερίδης, Spaho, Ουζούνης, Κουρκουλούκης (78’ Βουλγαρίδης), Μανόγλης (51΄Δημητρίου), Παρτσανάκης (46’ Τσουλφαΐδης), Καλπακίδης, Βασίλογλου.

Π. Σαρακινίδης

---
Πηγή: matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News