Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

48ωρη απεργία της ΕΤΙΤΑ

Χωρίς δελτία θα μείνουν τα ιδιωτικά κανάλια της χώρας αφού η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής θα προχωρήσει σε 48ωρη απεργία από αύριο το πρωί στις 05:00 μέχρι την ίδια ώρα της Μεγάλης Πέμπτης.

Οι εργαζόμενοι ζητούν την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, η οποία "θα αναπληρώνει το χαμένο εισόδημα και θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας", αλλά και να καταβληθούν τα δεδουλευμένα σε όσους τηλεοπτικούς σταθμούς καθυστερούν την καταβολή τους έως και τρεις μήνες.

Η Ένωση ζητεί επίσης να αποσυρθούν αμέσως μηνύσεις και αγωγές εναντίον τεχνικών οι οποίοι διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται, να ανακληθούν και να παγώσουν οι απολύσεις, να μπει τέλος στη «μαύρη» εργασία (ανασφάλιστη ή ενοικιαζόμενη) και να διαμορφωθούν ίδιες μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για όλους τους τεχνικούς είτε εργάζονται σε κρατικούς ή σε ιδιωτικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς είτε σε εταιρείες παραγωγής οπτικοακουστικού έργου.


ΠΗΓΗ:real.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News