Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

4ο Τουρνουά καλοθοσφαίρισης κατά του καπνίσματος

Μετά από τα επιτυχημένα τουρνουά μπάσκετ που διοργανώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας κατά του καπνίσματος (31 Μαΐου), επαναλαμβάνεται και φέτος μετά και από αίτημα πολλών πολιτών και με την υποστήριξη του Δ. Έδεσσας και του συλλογου καλαθοσφαιριστων «ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ». Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 29 Μαΐου στο ΔΑΚ Έδεσσας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ερασιτεχνικές ομάδες, ομάδες που εκπροσωπούν εργασιακούς χώρους ή ομάδες πολιτών που θα συστήσουν μια δική τους ομάδα.

Για την καλύτερη διοργάνωση του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση συνεργασίας με τους υπεύθυνους των ομάδων που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος, όπου θα συζητηθούν οι όροι και οι κανόνες συμμετοχής στο τουρνουά.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο παραπάνω τουρνουά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Κέντρο Πρόληψης «Όραμα» Φιλίππου 38 απέναντι από την Μεραρχία εως τη Παρασκευή 29 Απριλίου 2011.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23810 – 51174

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News