Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 6ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος «Μέγας Αλέξανδρος»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Απριλίου 2011, ο 6ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος «Μέγας Αλέξανδρος» Πέλλα – Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα με την κλασική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων πραγματοποιήθηκαν αγώνες δρόμου 5χλμ., 10χλμ. καθώς και 1.000μ. μαθητών δημοτικών σχολείων και κοινωνικής προσφοράς.

Την εκκίνηση του Μαραθωνίου έδωσε ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος, αφού πρώτα χαιρέτησε την εκδήλωση και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους δρομείς.
Η συμμετοχή των αθλητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού ο αριθμός τους ανήλθε στους 1.700, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία των εθελοντών.


Ο Δήμος Πέλλας ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνεργάσθηκαν και βοήθησαν στην οργάνωση του Μαραθωνίου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News