Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Παρουσία Παπούλια η 70η επέτειος του Ρούπελ

Στις Σέρρες θα μεταβεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, την Κυριακή 10 Απριλίου, για να παραστεί στις εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από τη μάχη των Οχυρών του Ρούπελ.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων μνήμης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ξεναγηθεί στο μουσείου του Οχυρού, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην μονή Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου Σιδηροκάστρου, όπου θα παραστεί στο γεύμα που γίνεται προς τιμήν του, από τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου, Μακάριο.

«Στις 10 Απριλίου έχουμε την επέτειο των 70 χρόνων από τη μάχη των οχυρών του Ρούπελ και θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους τους Σερραίους», δήλωσε ο διοικητής της 10ης ταξιαρχίας Κωνσταντίνος Χούπης.

---
Πηγή: zougla
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News