Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Οι Almopistas εξαπλώνονται!

Nέα δράση αυτό το Σάββατο 9 Απριλίου στην Αριδαία.

Μία πρωτοβουλία του νέου αίματος των Almopistas, των μαθητών της του Ενιαίου Λυκείου Αριδαίας. Συγκέντρωση στις 4.30 το απόγευμα στην είσοδο του 4ου Δημοτικού Σχολείου. Καθαριότητα στον περιφερειακό δρόμο και στη συνέχεια τοποθέτηση των απορριμμάτων σε κάδους ανακύκλωσης.
Η αποστολή θα διαρκέσει 1-2 ώρες. Σας προσκαλούμε ,όπως πάντα, να συμμετάσχετε στην προσπάθειά μας για μία καθαρότερη Αλμωπία και να γίνετε κι εσείς Almopistas.
Περιμένουμε τις ιδέες και τις προτάσεις σας για τα μελλοντικά μας σχέδια. Επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση almopistas@gmail.com ή στο Facebook: Almopistas Aridaia.

Με εκτίμηση
Almopistas

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΜΩΠΙΣΤΑΣ ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 4ου ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΘΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΝΙΩΤΕΣ (ΚΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΖΙΜΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ) ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ.

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News