Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: "Έξω φρενών" ο Πέτρος Ζέρζης

Εκνευρισμένος είναι σύμφωνα με το περιβάλλον του ο Πέτρος Ζέρζης!

Ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας δεν περίμενε σε καμία περίπτωση την έκβαση του προχθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τη διάρκεια του οποίου προέκυψαν τα χρέη και οι οφειλές της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ και της ΔΕΥΑ.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης ενοχλήθηκε, καθώς αυτά τα θέματα δεν ήταν προγραμματισμένα να συζητηθούν στο συγκεκριμένο Δ.Σ. και έτσι αιφνιδιάστηκε δικαίως από τις τρανταχτές αποκαλύψεις και φάνηκε απροετοίμαστος.

Την δυσαρέσκιά του την εξέφρασε και ενοποιό του Δημάρχου Αλμωπίας, λέγοντας πως για αυτά τα τόσο σημαντικά θέματα θα έπρεπε πρώτα να ενημερωθεί και να προετοιμαστεί, ώστε να δώσει τις εξηγήσεις που του ζητήθηκαν.

4 σχόλια:

  1. Γιατί αιφνιδιάστηκε ρε;όταν τα έτρωγε δεν το σκέφτηκε;;;Δεν ντρέπετε λίγο λεω εγώ;Ντροπή του,ντροπή και σε όλους τους συνεργάτες του.με τι μούτρα βγαίνουν έξω δεν μπορώ να καταλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με τα ιδια μουτρα που βγαινει και ο Μπινος...μονο που ο Ζερζης απλα εμπιστευτηκε λαθος ανθρωπους στις λαθος θεσεις το οποιο και πληρωσε. ο Μπινος που εχει παραφαει και εχει το θρασος και ξανακατεβαινει δε λες τιποτα...Ισως ο Πασοης να τα βρηκε σκουρα και λογω της ανικανοτητας του προσπαθει να φορτωσει τα προβληματα του στο Ζερζη... Αφου δεν μπορεις ρε Πασοη γιατι εγινες δημαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den mporo na katalavo giati egine ekso frenon??? o sofos laos den leei ''KATHAROS OURANOS ASTRAPES DEN FOVATAI'' ??? ara kyrie zerzi... mallon MAZI-METAKSI SAS TA FAGATE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα ρε 12.05 εσυ πρεπει να εχεισ μεγαλο προβλημα με τον μπινο.σαν τι δηλαδη αναφερεσαι στο ονομα του μπινου.ασχοληθηκαν στο δ.σ. με τον μπινο και δεν το ξερουμε?
    το θεμα αφορα τον ζερζη.αλλα καλα κανουν και κυκλοφορουν σαν πρωτοι μαγκεσ εξω.οταν υπαρχουν τετοια προβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News