Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Συσσώρευση προβλημάτων στην Αλμωπία

Αγώνα δρόμου τρέχουν οι Αντιδήμαρχοι και οι λοιποί αρμόδιοι του Δήμου Αλμωπίας, από τη στιγμή που ανέλαβαν μέχρι και σήμερα. Οι αρμοδιότητες είναι πολλές και τα προβλήματα ακόμα περισσότερα. Μάλιστα, η ευθύνη για τη συγκεκριμένη κατάσταση βαραίνει μεταξύ άλλων και την απερχόμενη Δημοτική Αρχή. Η προεκλογική περίοδος ήταν αρκετή, για να συσσωρευτούν δεκάδες προβλήματα τα οποία κάνουν πιο δύσκολη την καθημερινότητα των πολιτών. Αποτέλεσμα αυτού είναι να τρέχουν και να μη φτάνουν οι σημερινοί Αντιδήμαρχοι. Πάντως, αυτό που εισπράττει ο απλός κόσμος είναι ότι...

...γίνονται προσπάθειες από όλους τους ανθρώπους του Δήμου για την βελτίωση των συνθηκών και για ένα καλό μέλλον για την Αλμωπία.
 

3 σχόλια:

  1. καιροσ να βρουν λυση αυτα τα προβληματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ,ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΟΥ ΣΑΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥ ΑΡΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. na xeroun oti an doume prospa8eia apo thn meria tous ,8a exoun thn sthrixh mas.... alla mono an doume na meionete to xreos ton loutrwn,na meionete to xreos olwn twn dimotikwn epixeirhsewn,kai epitelous na endifer8oun gia mas kai oxi kai auth gia thn tsepi tous kai mono?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News