Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Δύσκολα τα πράγματα για τα καταστήματα της Αριδαίας

Σε δύσκολη θέση συνεχίζουν να βρίσκονται οι καταστηματάρχες της Αλμωπίας.

Αν και σήμερα στην Αριδαία πραγματοποιείται το καθιερωμένο παζάρι, ο κόσμος από τα χωριά επέλεξε να μη κατέβει για ψώνια μιας και η οικονομική κρίση έχει αδειάσει τις τσέπες. Όλοι τώρα περιμένουν τη Μεγάλη Βδομάδα η οποία ενδείκνυται για τα πασχαλινά ψώνια, αν και οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες.

4 σχόλια:

  1. DYSTYXWS ETSI EXEI H KATASTASH KAI DN XEROUME TI NA KANOUME..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΧΩΡΙΑ?ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΡΘΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΤΟ Κ..Ο... ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ.ΣΤΙΣ 3 ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ Η 1 ΔΩΡΟ.ΑΑΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kopelia mi viazesai gia olous 8a er8ei i seira.shmera ta magazia, avrio oi arxontoxwriates pou ma8ane na pswnizoun sallonikh...kai to paizoun epixeirimaties.ama plhro8ite apo ta koukoulia pote doste kai se mas.giati an exei lefta i agrotia na mas to peite na ginoume kai meis agrotes kai plousioi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αριδαια παντα στηριζοταν και δουλευε με τα χωρια..Δεν ειναι ψεμματα αυτο...Η κοπελα εχει δικιο οτι πολλοι επιχειρηματιες επιναν τα καφεδακια τους και ηταν πιο ανετοι και χαλαροι...Οι εποχες αλλαξαν ομως και μονο αυτοι που εχουν συνεπεια και προγραμμα αντεχουν...Απλα αγαπητη χωριατισσα εσυ θα επρεπε να ξερεις καλυτερα και εδω θα συμφωνησω με τον αλλον αναγνωστη οτι οταν καιγεται το σπιτι του γειτονα δεν πρεπει να χαιρομαστε γιατι το πιο πιθανο ειναι να καει και το δικο μας...Στην μικρη κοινωνια που ζουμε ολοι εχουμε την αναγκη του αλλου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News