Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Παραίτηση Μαυρίδη Μιχάλη από τον Εθνικό Αριδαίας

Με την παρακάτω δήλωση ο Μιχάλης Μαυρίδης ανακοινώνει την παραίτηση του από την διοίκηση του Εθνικού Αριδαίας. Όπως αναφέρει οι λόγοι παραιτησής του είναι γνωστοί στος παράγοντες της ομάδας.
Ακολουθεί η δήλωση:
 

"Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τους διοικούντες του Εθνικού για την συνεργασία. Κυρίως τον Πρόεδρο Δήμο Ούγκρη που έχει φορτωθεί με το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης και έχει "ματώσει" οικονομικά.
Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές γιατί σε μια δύσκολη χρονιά κατάφεραν να έχουν μια αξιόλογη παρουσία και τέλος θέλω να ευχαριστήσω αλλά και να συγχαρώ τον προπονητή μας που τίμησε το θεσμό του προπονητικά και ακόμα όταν αναγκάστηκε να παίξει ως ποδοσφαιριστής έδειξε την αγάπη του για αυτό που κάνει.
Οι λόγοι της παραίτησης μου είναι γνωστοί στα μέλη της οικογένειας του Εθνικού και δεν χρειάζεται να αναφερθώ.
Καλή συνέχεια στα play off."

7 σχόλια:

  1. Epitelous... feugoun ta skoupidia siga siga. Epitelous... tha doun fws ta mikra mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na'tan i zilia , psora .......
    ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ενδεκαδα τιν κανει ο τζοφ ρε παιδια αλλα που να το καταλαβετε αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Της κοντης της π.......ας
    τις φτεν οι τριχες απανταο στο κυριο με το σχολειο ενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γ.Γ.ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ14 Απριλίου 2011 στις 3:09 μ.μ.

    ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ.ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ.ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.ΕΞΑΛΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΞΕΡΩ...ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ....ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ...ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΑΝΔΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πρεπει να συνεχιστει ο καλη προσπαθεια στον Εθνικο ο οποιος ειναι συμπαθες σωματειο με υποδομες.Αξιζει και πρεπει να βρει το δρομο του για την Α1 αργα ή γρηγορα.
    Και ο Μιχαλης και ολοι ειναι χρησιμοι.ο ΚΑΘΕΝΑΣ απο στο σωστο ποστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News