Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Τι θα γίνει με την παράνομη κατάληψη χώρων παρκαρίσματος

Τι θα γίνει με την παράνομη κατάληψη κομματιών του  δρόμου από επαγγελματίες που βάζουν είτε την πραμάτεια τους είτε διάφορες ταμπέλες, γλάστρες, κασόνια ώστε να μην μπορεί να παρκάρει κανένας εκεί; Ήδη η Αριδαία αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο παρκάρισμα ειδικά τις ώρες αιχμής. Ποιος από εμάς δεν έχει αναγκαστεί...

...να κάνει βόλτες μέσα στην Αριδαία και όταν νομίζει ότι έχει βρει πάρκινγκ ανακαλύπτει ότι υπάρχει ακριβώς στη μέση κάποιο αντικείμενο που δεν σου αφήνει κανένα περιθώριο να χωρέσεις; Δεν ξέρω αν είναι θέμα Δημοτικής Αστυνομίας αλλά αν ναι, μήπως θα έπρεπε να ελέγχει και αυτές τις περιπτώσεις;
Δεν γίνεται να θέλουμε να να έρχονται οι κάτοικοι από την υπόλοιπη Αλμωπία για να ψωνίζουν από εμάς και όχι μόνο να μην τους διευκολύνουμε αλλά να τους δυσκολεύουμε!!!

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ,ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ "ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ"ΕΛΕΟΣ!!ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News