Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Η Π.Ε. Πέλλας στο πλευρό του Ψωμιάδη - Έτοιμος ο Διονύσης

-Έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, φέρεται να είναι ο Διονύσης Ψωμιάδης.
-Η ΠΕ Πέλλας στηρίζει Ψωμιάδη. 

Ο αδερφός του Παναγιώτη είχε οριστεί από τον ίδιο αναπληρωματικός και έτσι είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του Περιφερειάρχη μετά την «αργία» του αδερφού του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από χθες κιόλα έχει ξεκινήσει να δουλεύει, ώστε να μπει στο κλίμα και να φανεί αντάξιος του προκατόχου του.

Φυσικά, αυτή θα είναι προσωρινή λύση, μιας και εν καιρώ θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία μεταξύ των συμβούλων για την ανάδειξη του νέου Περιφερειάρχη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο πλευρό του Παναγιώτη Ψωμιάδη κατά τη διάρκεια της χθεσινής δίκης βρέθηκαν και άνθρωποι από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Σύμφωνα με διαρροές, όλοι πίστευαν ότι η πρωτόδικη απόφαση θα αναιρεθεί, ωστόσο το αποτέλεσμα της δίκης απογοήτευσε τους εμπλεκόμενους.

Σύμφωνα με το στενό περιβάλλον της παράταξης, αυτό που προέχει τώρα είναι η άμεση προσφύγει στον Άρειο Πάγο, η οποία όμως δύσκολα θα ακυρώσει την απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News