Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ψάχνει οικογένεια!

Εμφανίστηκε στην Αριδαία, να περιφέρεται με ένα σκοινί δεμένο σφικτά στην μέση της! Ήταν αδύνατο να την πιάσουμε, καθώς ήταν τρομοκρατημένη και δεν εμπιστευόταν κανέναν. Μόλις έβλεπε άνθρωπο ούρλιαζε και εξαφανιζόταν. Οργανώσαμε μία ομάδα από 15 περίπου εθελοντές και την ψάχναμε στην περιοχή που ξέραμε ότι κινείται, αλλά δεν μπορέσαμε να την βρούμε. Η αγωνία μας μεγάλωνε, καθώς δεν ξέραμε τι της προκαλούσε αυτό το σκοινί. Την επόμενη μέρα η τύχη στάθηκε με το μέρος μας! Είναι πολύ καλά, είναι ασφαλής στα κλουβάκια μας και το μόνο που ζητάει απελπισμένα αυτή την στιγμή είναι να βρει μία καλή οικογένεια που...

...θα την κάνει να ξεχάσει ό,τι πέρασε και να βγει και από το κλουβάκι της. Είναι μια κουκλίτσα, μικρόσωμη 7 μηνών και θα δοθεί στειρωμένη. Για πληροφορίες καλέστε στο 6974711945.

10/03/2011: Δεν κάθεται η άτιμη να την βγάλουμε μια φωτογραφία της προκοπής! Μόλις μας βλέπει γυρίζει ανάποδα για χάδια!6 μηνών, μια γλυκιά κανελί κουκλίτσα!Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας.Για περισσότερες πληροφορίες αφήστε μήνυμα ή καλέστε στο 697 4711945

Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα"
Society Of Animals Friends

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News