Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Απομακρύνει διοικητές νοσοκομείων λόγο ανικανότητας

Η ανικανότητα είναι ο λόγος για τον οποίο θα απομακρυνθούν είκοσι διοικητές νοσοκομείων, με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, να επισημαίνει ότι έχουν ήδη απομακρυνθεί για τον ίδιο λόγο δέκα διοικητές. Στο μεταξύ, το υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει σε μείωση...


των τιμών των γενόσημων φαρμάκων μέσα στον Απρίλιο, με τις τιμές τους να καθορίζονται στο 60% των τιμών των πρωτότυπων φαρμάκων από 80% - 90% που είναι σήμερα.

Στη συνάντηση που είχε στο υπουργείο Υγείας ο Ανδρέας Λοβέρδος με τα μέλη της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων επισήμανε ότι το τελευταίο εξάμηνο υπήρξε μείωση κατά 17% στις δαπάνες των νοσοκομείων για φάρμακα και αναλώσιμα υλικά και αύξηση κατά 6% στην κίνηση των ασθενών στα δημόσια νοσοκομεία. Ο υπουργός Υγείας εκτίμησε ότι με το μηχανογραφικό σύστημα των νοσοκομείων και την ηλεκτρονική καταγραφή όλων των εξόδων των νοσοκομείων, θα υπάρξει εξοικονόμηση άλλων 100 εκατομμυρίων ευρώ το 2011.

---
πηγή:trelokouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News