Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Δόθηκε λύση στην δωρεά μετακίνηση των ΑΜΕΑ

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης στις 14-3-2011 κατέθεσε ερώτηση προς τους αρμοδίους Υπουργούς Υγείας, Διατροφής και Άθλησης & Υποδομών, Μεταφορών και Επικοινωνιών, σχετικά με την απαράδεκτη ταλαιπωρία που υπόκεινται τα ΑΜΕΑ από την διακοπή χορήγησης των δωρεάν καρτών για την μετακίνηση τους με τις αστικές συγκοινωνίες.

Ο Γιώργος Καρασμάνης με την ερώτηση του αυτή ζητούσε την άμεση λύση του μείζονος αυτού προβλήματος για την χορήγηση των δωρεάν καρτών ΑΜΕΑ στους δικαιούχους.
Η απάντηση που δόθηκε από τον Υπουργό Υγείας κ. Λοβέρδο στην ερώτηση αυτή μεταξύ άλλων αναφέρει :


«… Με τη δημοσίευση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών σε ΦΕΚ, η οποία αναμένεται εντός ημερών και την υπογραφή των απαραίτητων συμφωνητικών με τους συγκοινωνιακούς φορείς με τους οποίους το ΥΥΚΑ είναι σε συνεχή συνεργασία, θα ξεκινήσει η χορήγηση του Δελτίου Μετακίνησης ΑΜΕΑ του έτους 2011 ...»

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News