Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Διαβούλευση για τη διασταύρωση - "καρμανιόλα" της Αλμωπίας

Η κατασκευή κόμβων στη διασταύρωση – «καρμανιόλα» Αριδαίας - Τσακώνων - Πιπεριάς είναι το μοναδικό θέμα που θα απασχολήσει την επιτροπή διαβούλευσης της Αλμωπίας. Η εν λόγω συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 6 Μαΐου στις 21:00, στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας και συγκεκριμένα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. Το παρόν θα δώσει μεταξύ άλλων ο Καθηγητής Οδοποιίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ηλίου Νικόλαος, ο οποίος θα ενημερώσει τους παρευρισκομένους για θέματα σχετικά με τον κλάδο του.

7 σχόλια:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΣΠΕΔΟ ΜΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΥΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΟΘΕΤΕΘΕΙ Ο ΔΡΟΜΟς ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΛΕΣ ΝΗΣΗΔΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΤΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΩΤΗΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δείς που θα προτείνουν ανισόπεδο κόμβο ......για να μη κάνουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μονη λυση ειναι να μπουν φαναρια!Ετσι θα γλυτωσουμε πολλες ψυχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. i lisi einai kyklikos komvos... auto to ektroma pou dimopratithike epi zerzi tha eksafanistei...kai vafeiadi.. min eisai toso apolytos kai katastrofologos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω αν η καφρίλα των ελλήνων είναι κληρονομικό ή επίκτητο χαρακτηριστικό. Ο φούρναρης έχει άποψη για τον κόμβο, ο υδραυλικός θα σου πει πως αντιμετωπίζεται το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών. Η μόνη λύση είναι φανάρια λέιε ο ένας. Η λύση είναι κυκλικός κόμβος λέιε ο άλλος. Η λύση είναι ανισόπεδη διάβαση λέει ο τρίτος. Υποτίθεται πως πληρώσαμε και έγινε μελέτη από συγκοινωνιολόγο γαμώ το κέρατό μου. Στην Ευρώπη κατασκευάζουν ΦΕΡΑΡΙ και ΜΙΡΑΖ και εμείς στην ψωροκώσταινα δεν μπορούμε να κατασκευάσουμε ένα κωλοκόμβο.
    Άμα δώσουμε 200.000 για τον κόμβο, θα αλλάξω κράτος, θα πάω να ζήσω στην Ουγκάντα. Εκεί τουλάχιστον στους δρόμους κυκλοφορούν αγελάδες και για τα επόμενα 50 χρόνια δεν θα ακούσω τη λέξη κόμβος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εγω συμφωνω με την λυση κυκλικου κομβου και η φαναρια...Ν.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επι εποχης Μπινου,εγραφε ο Σαμαντης στην εφημεριδα του και μαλιστα παρουσιασε φωτοτυπιες, υπηρξε ολοκληρωμενη μελετη για δυο κυκλικους κομβους. Γιατι η νεα δημοτικη αρχη ψαχνει ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ,να ξοδεψει νεα χρηματα; Ας αναζητησει στην τεχνικη υπηρεσια του δημου την παλια μελετη ας κανει μια επικυρωποιηση και ολα τελειωνουν γρηγορα και ανεξοδα! δεν το θελουν; Ας ρωτησουν το Σαμαντη που βρηκε αυτα που παρουσιασε,να τα παρουν ειναι τοσο απλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News