Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Πυροτεχνήματα στην Ανάσταση των Προμάχων!

Αξιέπαινη η κίνηση των κατοίκων των Προμάχων να σταματήσουν τις παράνομες κροτίδες την ημέρα της Ανάστασης, θέλοντας να τις αντικαταστήσουν με πανέμορφα πυροτεχνήματα!

Μια ομάδα κατοίκων είχε την ιδέα αυτή, μιας και με τις ανεξέλεγκτες κροτίδες δεν μπορούσε ο κόσμος να παρακολουθήσει άνετα την Ανάσταση του Ιησού!

Έτσι, κατάφεραν και συγκέντρωσαν ένα ποσό χρημάτων από δωρεές κατοίκων αλλά και από τους καταστηματάρχες του χωριού για να αγοραστούν πολύ όμορφα και χρωματιστά...

...πυροτεχνήματα για να φωτίσουν τον ουρανό της περιοχής και να δώσουν ένα ξεχωριστό και φαντασμαγορικό χρώμα στην βραδιά της Ανάστασης.

Μπράβο και πάλι στους ενεργούς κατοίκους των Προμάχων!
 

9 σχόλια:

  1. αυτοί οι σοσιαλιστές μιας και ψήφισαν πασοκ -πασοη -γιατί δεν πήγαν στον δήμαρχο τους να τους δόση ελεημοσύνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. katarxin anonime den psifisame komatikes ekloges psifisame dimotikes dld anthropo,den exoun kamia sxesi i komatikes ekloges me tis dimotikes auto einai to lathos pou kanei o perisoteros kosmos kai upoferoume oloi.....kai oso gia tin eleimosini den xriazomaste tpt apo kanena eimaste to megalitero xwrio tou dimou almopias kai exoume arketa energa meli pou agapame to topo mas kai prospathoume na kanoume oti kalitero....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν μπορω να καταλαβω πως τα συνδεεις ολα πολιτικα.αλλα θεματα δεν εχεις να ασχολειθεις.δηλαδη απο ολο το αρθρο που διαβασες αυτο ειχες να πεις.ΕΛΕΟΣ ρε 8:30μμ
    εισαι πολυ ακυρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ 8.30..ΑΠΛΑ ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ....ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΗ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ ΕΧΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.....ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συμφωνω απολυτως με 12.19 ελεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. na mou kopoun ta xeria kalutera para na zhthsw elehmosunh apo ton pasoh!!!!!!!!oi promaxiwtes mporoume monoi mas xwris thn vohtheia kanenos!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενα μεγαλο μπραβο στους κατοικους των προμαχων γι αυτη την παρα πολυ ωραια κινηση που εκαναν ωστε να ομορφαινουν το βραδυ της Αναστασεως!Δεν ειμαι απο το συγκεκριμενο χωριο,αλλα μακαρι να ηταν τοσο δραστηριοι οι κατοικοι και των αλλων χωριων!Και μαλιστα χωρις την βοηθεια του δημου!Αν περιμεναν απο τον δημο.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ti zhleia yparxei ston kosmo RE!!!
    symfwnw me ton 3.00 den axizei,na asxolh8oume emeis
    ton stoxo mas....
    komatoskyla tou KERATA pssss.
    ante GEIA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News