Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Κουίζ για δυνατούς λύτες

Ποιανού βουλευτή της ΝΔ η οικογενειακή επιχείρηση φέρεται να έχει διακινήσει πλαστά και εικονικά τιμολόγια με αποτέλεσμα να τρέχει και να μην φτάνει;

Οι έλεγχοι έχουν αρχίσει εδώ και πολύ καιρό αλλά επειδή εμπλέκονται σημαντικά πολιτικά πρόσωπα έγιναν αλλεπάλληλες διασταυρώσεις προκειμένου να μην υπάρξει αμφισβήτηση του τελικού πορίσματος. Η πηγή η οποία μας διοχέτευσε την πληροφορία είναι απολύτως αξιόπιστη και γνωρίζει λεπτομέρειες από την υπόθεση. Ωστόσο απέφυγε να επεκταθεί γιατί όπως ισχυρίστηκε «εάν υπάρξει η όποια δημοσιοποίηση λεπτομερειών σε αυτή την φάση θα προκαλέσουν προβλήματα στους ανθρώπους των ελεγκτικών μηχανισμών…»

Όταν (και αν) η πληροφορία επαληθευτεί, θα γίνει το… έλα να δεις.


---
Πηγή: newspost

2 σχόλια:

  1. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΕΝΤΙΩΝ ΤΙΣ ΝΔ.ΘΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΛΑΟΥ.<>.ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΩΘΗΠΟΥΡΓΟΣ......ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΙΣΘΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε μαλ.....ες λες ξεκόλλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News