Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Προειδοποιούν οι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ του Νομού Πέλλας

Φώτο, κάτσε φρόνιμα. Η παράταξη σ' έβαλε εκεί που σ' έβαλε για να είσαι υπεράνω όλων, ενωτικός και να αγωνίζεσαι για το συμφέρον της Νέας Δημοκρατίας, και όχι για να κάνεις τον παρατρεχάμενο του Σταμενίτη, πιέζοντας στελέχη να συστρατευτούν μαζί του και να μιλάτε, εσύ και ο Σταμενίτης, εις βάρος στελεχών που έδωσαν μάχες για την παράταξη.

Σίγουρα θα φας το κεφάλι σου, δεν ξέρω όμως πόσο ζημιά μπορείς να κάνεις στη Ν.Δ.

Μήπως κάποιος από τα υψηλόβαθμα στελέχη πρέπει να ενημερώσει τον Σαμαρά γιαυτά τα...

...αίσχη που γίνονται από αυτό το βιλαέτη;

Ο κύριος Αργυρός τα γνωρίζει αυτά;

Αν τα γνωρίζει, πώς τα ανέχεται;

Και επαναλαμβάνουμε αν γίνουν όλα αυτά, για τα οποία έχουμε προειδοποιήσει μέχρι τώρα, θα βγάλουμε παραμονές των εκλογών φεϊγβολάν και θα μοιράσουμε πόλη - πόλη, χωριό - χωριό, σπίτι - σπίτι για τα έργα και τις μέρες του Σταμενίτη και του Φώτου.

Και από κει και πέρα ας τρελαθούμε, νέοι είμαστε, βρωμιές δεν δεχόμαστε και ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Από 10 ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΠΕΛΛΑΣ
 

6 σχόλια:

  1. O ΦΩΤΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΡΟΛΟ ΗΓΕΤΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ.
    ΘΕΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ- ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.
    ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗ ΝΔ.
    ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
    ΑΥΤΑ ΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά που το καταλάβατε.
    βάλατε τα χεράκια σας και βγάλατε τα ματάκια σας.
    έτσι να μαλώνεται για να μην βγάλεται ούτε έναν βουλευτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά θα τον πετάξει έξω ο Σταμενίτης τον Αντωνίου.
    Φώτο μου φαίνεται οτι θα τα καταφέρεις.
    Αλλά αν δεν μπορέσεις με τον Αντωνίου είναι και η Πόπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΈΧΟΥΝ ΔΊΚΙΟ ΟΙ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΩΣ ΑΡΔΑΙΟΤΗΣ. Ή ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΩΣ ΕΔΕΣΣΑΙΟΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΧΕΙ,ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, Ο ΦΙΛΟΣ ΝΙΚ. ΦΩΤΟΣ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΕΙ ΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΙΝΤΡΙΓΚΑΣ, ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ, ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΑΣ. ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣ.ΚΡΙΜΑ! ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΥΠΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΜΟΝΟΧΝΟΤΟΣ ΤΟΤΕ,ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΤΩΡΑ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ Ν.Δ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΟΣΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ.ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News