Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ακυρώνουν έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής στην Αριδαία

Στην ακύρωση έργων της θητείας του Πέτρου Ζέρζη πρόκειται να προχωρήσει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας ,που συνεδριάζει τη Μεγάλη Τρίτη .
Στη σχετική πρόσκληση δεν αναφέρονται οι λόγοι.

Στο μεταξύ κύκλοι της Δημοτικής Αρχής αφήνουν να εννοηθεί ότι υπάρχουν υποψίες για...

...μία σειρά έργων ότι δεν έγιναν ,αλλά προχώρησαν οι διαδικασίες για την πληρωμή τους . Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η δημοτική αρχή προτίθεται να προχωρήσει σε ενδελεχείς ελέγχους και έρευνα.

Η ακύρωση αφορά τα παρακάτω έργα:

Ακύρωση της αρίθμ. 165/2010 απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής πρώην Δήμου Αριδαίας και διάλυση σύμβασης του έργου “Ανάπλαση -Ασφαλτόστρωση εισόδου Προμάχων,οδού Βορειανατολικά του Οικισμού, οδού Νοτιοδυτικά του Οικισμού”

Ακύρωση της αρίθμ. 382/2010 απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής πρώην Δήμου Αριδαίας και διάλυση σύμβασης του έργου “Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Έδρας και Τ.Δ. ”

Ακύρωση της αρίθμ. 383/2010 απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής πρώην Δήμου Αριδαίας και διάλυση σύμβασης του έργου “Ανάπλαση πάρκου και παιδικής χαράς στην περιοχή Γιόλη Μαχαλά Τ.Δ.Λουτρακίου”

Ακύρωση της αρίθμ. 49/2010 απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής πρώην Δήμου Αριδαίας και διάλυση σύμβασης του έργου “Ασφαλτοστρώσεις οδών Τ.Δ.”

---
Πηγή: aridaia-gegonota

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News