Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ρουβάς,Λέχου,Γεωργούλης και Καραμανλή με... φουστανέλες!!!

Με φουστανέλες και άλλες παραδοσιακές φορεσιές φωτογραφήθηκαν ...ο Σάκης Ρουβάς, ο Αλέξης Γεωργούλης, η Κατερίνα Λέχου και η Νατάσσα Καραμανλή!
Όχι, οι επώνυμοι δεν μπέρδεψαν το Πάσχα με επέτειο της 25ης Μαρτίου, απλώς φωτογραφήθηκαν για το Λύκειο Ελληνίδων.

Με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, το Λύκειο των Ελληνίδων κυκλοφορεί ένα συλλεκτικό λεύκωμα.

Στις σελίδες αυτού του βιβλίου συναντάμε και τους celebrities ντυμένους με παραδοσιακές ενδυμασίες, καθώς το Λύκειο παρουσιάζει, μεταξύ άλλων, το ενδυματολογικό του υλικό.

Την έκδοση επιμελήθηκε η διεθνώς καταξιωμένη Ελληνίδα φωτογράφος Calliope, η οποία έντυσε τα «μοντέλα» της και τα έβαλε να ποζάρουν είτε στο στούντιο είτε σε εξωτερικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News