Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ντούσαν ή Δώνης για Τούμπα

Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς περιμένει πρόταση για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, αλλά παρά τους πολλούς «ασπρόμαυρους» θαυμαστές, ο Ζαγοράκης διατηρεί τις αμφιβολίες του και στρέφεται προς τον...

Δώνη.

Είναι γεγονός ότι ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς έχει στο «περίμενε» τον φίλο του Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος του πρότεινε το πάγκο των «αργοναυτών». Ο Σέρβος τεχνικός τον ενημέρωσε ότι «περιμένει κάτι από Θεσσαλονίκη», εννοώντας τον ΠΑΟΚ.

Ο 62χρονος χαίρει της εκτίμησης αρκετών ανθρώπων της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, που όμως μάλλον λογαριάζουν χωρίς τον Θόδωρο Ζαγοράκη. Ο «Ζαγόρ» δεν δείχνει να «τρελαίνεται» με αυτή την προοπτική και θα χρειαστεί να πειστεί για να «κοιτάξει» και εκείνος Ντούσαν, καθώς η προσοχή του είναι στραμμένη – μεταξύ άλλων – στον Γιώργο Δώνη.

Ο Ζαγοράκης δεν είναι αρνητικός στην περίπτωση Μπάγιεβιτς, όμως θεωρεί καλύτερη λύση τον τεχνικό του Ατρόμητου για τον Δικέφαλο. Αν όμως ο Δώνης μείνει τελικά στο Περιστέρι, κάτι που μπορεί να εξαρτηθεί και από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση στον τελικό του κυπέλλου, τότε ο Ζαγοράκης με τον Κωνσταντινίδη θα διαλέξουν μεταξύ του Μπάγιεβιτς και κάποιου ξένου τεχνικού, για τον οποίο τσεκάρει ο δεύτερος μαζί με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους αυτή τη περίοδο.

---
Πηγή: paokmania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News