Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Δενδροφύτευση κυνηγετικού συλλόγου Αλμωπίας

Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΑΘ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΟΠΟΡΟΦΩΡΟΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΑ ΔΑΣΙΚΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 13-4-2011.

ΣΤΗΝ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΜΕ ΤΙΜΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΟΥΡΑΛΗΣ



 

3 σχόλια:

  1. Πες μας ότι βάλαν κερασιές στο Αρχάγγελο να κόψω φλέβες....
    Έ ρε τι έχει να γίνει σε μερικά χρόνια που θα διεκδικώ το χωράφι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αφήνετε καλύτερα τις δεντροφυτεύσεις να πάτε να συμμαζέψετε όλα τα κυνηγόσκυλα που τα παρατάτε αδέσποτα μόλις τελειώσει η κυνηγετική περίοδος; Έχει γεμίσει ο τόπος αδέσποτα κυνηγόσκυλα. Σαν δεν ντρέπεστε! Και θέλετε να λέγεστε και φιλόζωοι! Δεν σας κάνει για κυνήγι, το πετάτε. Δεν σας κάνει γιατί αρρώστησε, το πετάτε. Δεν σας κάνει γιατί κουτσάθηκε το ξαναπετάτε. Και να αφήσετε τα άγρια ζώα ήσυχα. Δεν σας έχουν φταίξει σε τίποτα.
    Όλα για το θεαθήναι τα κάνετε! Έχουμε δει τι αφήνετε πίσω σας όταν πάτε για κυνήγι. Σκουπίδια και μπουκάλια παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΦΥΤΕΦΤΗΚΑΝ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News