Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας

Την Τρίτη 19η Απριλίου 2011 στις 12.00΄ στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας συνέρχεται σε Τακτική Συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1ο ΘΕΜΑ: Ψήφιση πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011
2ο ΘΕΜΑ: Εξουσιοδότηση – Μεταβίβαση της υπογραφής των Αναλήψεων Υποχρέωσης Δαπάνης των πιστώσεων που ψηφίζονται από την Οικονομική Επιτροπή.
3ο ΘΕΜΑ: Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων, για την αγωγή που άσκησαν οι : 1. Θεοδοσιάδου Ιωάννα,2.Τερζίδου Ευθυμία, 3.Καρυπίδου Κυριακή, 4.Καραπάνος Σταύρος και 5. Αμπάρη Γεωργία, κατά του ΟΤΑ με την επωνυμία Δήμος Αλμωπίας
4ο ΘΕΜΑ: Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση έφεσης και αίτησης αναστολής εκτέλεσης της με αριθμ. 19/2011 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμωπίας, που αφορά στην υπόθεση του Νύχτα Κωνσταντίνου, κάτοικου Φιλώτειας Αλμωπίας κατά του Δήμου Εξαπλατάνου.
5ο ΘΕΜΑ: Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων, για την αγωγή που άσκησε ο Παπαχρήστου Παντελής του Ιωάννη, κατά του ΟΤΑ με την επωνυμία Δήμος Αλμωπίας
6ο ΘΕΜΑ: Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων, για την αγωγή που άσκησε ο Πετρίδης Ιωάννης, κατά του ΟΤΑ με την επωνυμία Δήμος Εξαπλατάνου
7ο ΘΕΜΑ: Ακύρωση της αρίθμ. 165/2010 απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής πρώην Δήμου Αριδαίας και διάλυση σύμβασης του έργου “Ανάπλαση -Ασφαλτόστρωση εισόδου Προμάχων,οδού Βορειανατολικά του Οικισμού, οδού Νοτιοδυτικά του Οικισμού”
8ο ΘΕΜΑ: Ακύρωση της αρίθμ. 382/2010 απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής πρώην Δήμου Αριδαίας και διάλυση σύμβασης του έργου “Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Έδρας και Τ.Δ. ”
9ο ΘΕΜΑ: Ακύρωση της αρίθμ. 383/2010 απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής πρώην Δήμου Αριδαίας και διάλυση σύμβασης του έργου “Ανάπλαση πάρκου και παιδικής χαράς στην περιοχή Γιόλη Μαχαλά Τ.Δ.Λουτρακίου”
10ο ΘΕΜΑ: Ακύρωση της αρίθμ. 49/2010 απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής πρώην Δήμου Αριδαίας και διάλυση σύμβασης του έργου “Ασφαλτοστρώσεις
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News