Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Αποκλεισμός διαιτητών ποδοσφαίρου Ν.Πέλλας λόγω... ψήφου!!!

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε κάποια αντιπαράθεση σχετικά με τον λόγο που δεν παίζουν διαιτητές όπως Σιώνης, Παπαδόπουλος Τσαλκάνης, Σγούρος και άλλοι. Χρησιμοποιήθηκαν πολλά επιχειρήματα για να στοιχειοθετήσουν την επιλογή της ΚΕΔ. Τελικά η λύση του μυστηρίου δόθηκε σε αγώνα παιδικού πρωταθλήματος "αν και δεν ρωτήθηκε από εμένα". Σε μια κρίση ειλικρίνειας ο πρόεδρος της ΚΕΔ ανέφερε
ότι ο λόγος που δεν παίζουν οι ανωτέρω διαιτητές είναι γιατί...

...δεν ψήφισαν τους διαιτητές της επιλογής του στις εκλογές του συνδέσμου!!! Η παραπάνω απάντηση όχι απλά μας δικαιώνει αλλά θέτει εκ μέρους μου ερωτηματικά προς τους συναδέρφους που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Ένωσης. "Ο λόγος που παίζουν είναι γιατί ψήφισαν σωστά;".

Σε μια εποχή που γίνεται προσπάθεια αναβάθμισης της διαιτησίας μέσω νέων θεσμοθετημένων οργάνων, εμείς θα μείνουμε αγκυλωμένοι στο παρελθόν; Στις εποχές που πρόεδροι συνδέσμων ήταν εγκλωβισμένοι από τις επιθυμίες των ψηφοφόρων τους; Σήμερα που ο πρόεδρος της ΚΕΔ είναι ο απόλυτος άρχοντας για την ανάπτυξη της διαιτησίας γιατί χρησιμοποιεί μεθόδους αναχρονιστικές; Εμείς περισσεύουμε; Γνώμη μου κανείς δεν περισσεύει. Εσείς που παίζετε μήπως πρέπει να διαμαρτυρηθείτε, γιατί αύριο μεθαύριο κάποιος εξωδιαιτητικός - εξωαγωνιστικός λόγος σας οδηγήσει στην ίδια μοίρα με μας; Ελπίζω τα άλλα μέλη της ΚΕΔ να μην συμφωνούν με την άποψη του προέδρου και στο εξής οι λόγοι επιλογής των διαιτητών να είναι καθαρά αγωνιστικοί και μόνο.

Σιώνης Αναστάσιος

2 σχόλια:

  1. ntropi tous kseftylismenoi upalliloi tis eps pellas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελπιζω να βρειτε το δικιο σας αν και σε αυτην την χωρα ολα βαση ψηφου γινονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News