Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Αναμνήσεις & συναισθήματα από την εκδρομή του Λυκείου Αριδαίας στην Κρήτη

Αρκετοί αναρωτιούνται για το πως περάσαμε αυτές τις 6 ημέρες μακρυά απο τον τόπο μας.

Πραγματικά η απάντηση τούτη χρειάζεται αρκετή σκέψη και οι λέξεις φαντάζουν ανάξιες να περιγράψουν, αν αναλογιστούμε σωστά. Οι μέρες αυτές ήταν σαν «αλκειονίδες ημέρες» ανάμεσα στο αποπνηκτικό κλίμα των εξετάσεων.

Πρόσωπα αγαπημένα και ελεύθερα απο κάθε είδους υποχρεώσεις μαζί με ξένιαστους καθηγητές, για έξι ολόκληρες ημέρες γίναμε...

...ένα και μαζί ταξιδέψαμε παρέα στην καταπληκτική και φιλόξενη Κρήτη. Απο την ημέρα της άφιξης μας, η υποδοχή ήταν αρκετά θερμή, σαν το κλίμα της Κρήτης. Οι δύο οδηγοί μας, δεν φέραν απολύτως καμία αντίρρηση σε κάθε μας επιθυμία όπως επίσης και οι συνοδοί καθηγητές οι οποίοι δύσκολα έλειπαν απο την παρέα μας. Κατα την διάρκεια της εκδρομής επισκεπτήκαμε αρκετούς αρχαιολογικούς χώρους και αρκετές απο τις υπέροχες ακμάζουσες πόλεις της Κρήτης. Οι κάτοικοι ανοιχτοί στους επισκέπτες, μας κερνούσαν ρακί και ρωτούσαν να μάθουν για τον τόπο μας. Το σημαντικότερο όμως είναι αυτό που δεν αναφέρεται και ούτε θα αναφερθεί παρα μόνο θα μείνει στις καρδιες όλων. Είναι οι αναμνήσεις των συμμαθητών μας στα δωμάτια το βραδάκι, το «χαβαλέ», οι χαμογελαστοί και ανοιχτοί σε όλα καθηγητές καθώς και το άρωμα της ηλιόλουστης Κρήτης .Το κάθε πρόσωπο μια ξεχωριστή ανάμνηση η οποία θα μείνει αναλύωτη στα βάθη του χρόνου.

Δυστυχώς, όπως όλα τα καλά ετσι και αυτό έφτασε στο τέλος του μαζί με την σχολική χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά καθηγητές και συμμαθητές , ιδιαίτερα τους έξι συνοδούς της εκδρομής μας και τους εκκατόν επτά μαθητές που χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές οι οποίες θα μας συνοδεύουν γλυκά για την υπόλοιπη μας ζωη. Καλή σταδιοδρομία σε ότι και αν αποφασίσει ο καθένας μα πάνω απο όλα μη χάσει τον εαυτό του και τις αναμνήσεις του.

Περάσαμε ............... !! *
(ας συμπληρώσει ο καθένας αν βρει κατάλληλη λέξη!

Με πολύ αγάπη
Μαυρίδης Δημήτρης
Μαθητής
 

2 σχόλια:

  1. τωρα επιστροφη στα βιβλια μικρε.
    σε 40 μερες εξετασεις και μετα τα υπολοιπα.
    σε περιμενω στον πειραια!
    καλη επιτυχια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News