Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Το Πασχαλινό μήνυμα του Δημάρχου Έδεσσας

Αγαπητές συνδημότισσες,
αγαπητοί συνδημότες,
βαδίζουμε στον δρόμο της Μεγάλης Εβδομάδας, αυτής της αυτοθυσίας και αυταπάρνησης του Κυρίου μας, μετέχοντας μαζί του στο μεγάλο πόνο και στην πορεία του προς το σταυρό, προσδοκώντας στην Ανάσταση και λύτρωσή μας.

Μήνυμα αναγέννησης και αναδιοργάνωσης ας στείλει τις μέρες αυτές σε όλους μας η επερχόμενη Ανάσταση του Χριστού. Ένα μήνυμα με προσωπικό αλλά και συλλογικό χαρακτήρα που μπορεί να αποτελέσει πυξίδα ζωής και δράσης. Μήνυμα αναγέννησης, για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.Είναι η δική μας Μεγάλη Εβδομάδα, η οποία με βεβαιότητα οδηγεί στην Ανάσταση. Αρκεί όλοι μας να μετέχουμε στην πορεία αυτή.

Είμαστε όλοι συνοδοιπόροι σε αυτή τη δημιουργική πορεία και πρέπει να συνδράμουμε με επιμονή και υπομονή, αλλά προ πάντων με μεγάλη θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Με την ευκαιρία του μηνύματος αυτού, εύχομαι στον καθένα προσωπικά Καλή Ανάσταση, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία με προσήλωση στην κοινή προσδοκία για αναγέννηση του τόπου μας.

Δημήτριος Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News