Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Η συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη που συγκλόνισε το πανελλήνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε στα βίντεο που ακολουθούν, τη συγκλονιστική συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη στον ΑΝΤ1, η οποία προκάλεσε "ανατριχίλα" στο πανελλήνιο!

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ:






3 σχόλια:

  1. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο Μπραβο Μπραβο... Ειναι ενας Σπουδαιος ανθρωπος και ολοι οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ τον εχουν κανει περα......δεν τους συμφερει...Αισχος,Ντροπη Παλιολαμογιααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News