Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Σημαιοστολισμός για το Άγιον Πάσχα

Με Απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, κατά το φετινό εορτασμό του Πάσχα, ορίζεται γενικός σημαιοστολισμός, σε όλη τη διοικητική Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας των δημοσίων και δημοτικών κτιρίων, των κτιρίων των Ν.Π.Δ.Δ., των Οργανισμών και Επιχειρήσεων του Δημοσίου και των Τραπεζών, από ώρα 08.00’ της 22ης Απριλίου 2011 (Μεγάλη Παρασκευή), μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Απριλίου 2011 (Δευτέρα της Διακαινησίμου). Οι σημαίες θα υψωθούν μεσίστιες από ώρα 08.00’ της Μεγάλης Παρασκευής μέχρι ώρα 08.30’ του Μεγάλου Σαββάτου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης καλεί τους αρμόδιους φορείς για την εφαρμογή του γενικού σημαιοστολισμού, να εφαρμόσουν την παραπάνω Απόφαση.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

«Ο γενικός σημαιοστολισμός για το Άγιον Πάσχα δεν αποτελεί μία απλή υποχρέωση προς την πολιτεία. Μας θυμίζει τους αγώνες που έχουν δοθεί για τη διατήρηση της επικράτειας και αυτοτέλειας τους ελληνικού κράτους και, επίσης, είναι σημαντικός για τη διαμόρφωση της απαραίτητης εορταστικής ατμόσφαιρας ώστε να συναισθανθούμε και να εμβαθύνουμε στα γεγονότα της Σταύρωσης και της Ανάστασης Του Κυρίου. Ο εορτασμός του Πάσχα είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ελληνορθόδοξη παράδοση και αξίες που χρειαζόμαστε ιδιαιτέρως σήμερα για να αντιμετωπίσουμε την κρίση».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News