Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Αρνητική κριτική στον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας, Σάββα Παπαδόπουλο

Με έκπληξη παρατήρηση μπαίνοντας στο site της ΕΠΣ Πέλλας, καταγγελία-κατηγορία του Αντιπροέδρου Σ. Παπαδόπουλου, υπευθύνου παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας.
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κύριος Παπαδόπουλος καταφέρεται κατά πάντων, παραγόντων-προπονητών-γονιών. Όλοι έσφαλαν, όλοι έχουν ευθύνη για ότι γίνετε στα παιδικά εκτός από την Ένωση.
Σύνηθες φαινόμενο στην ΕΠΣ Πέλλας, πάντα μα πάντα φταίνε τα σωματεία και οι ποδοσφαιριστές και ποτέ οι διοικούντες είτε αυτοί λέγονται παράγοντες, είτε διαιτητές.
Επιτρέψτε μου αντιπρόεδρε να κάνω κάποιες ερωτήσεις και αν θέλετε απαντάτε. Αναλογισθήκατε πριν τον ορισμό των γηπέδων πόσο δύσκολο είναι να μετακινηθούν από την Αλμωπία παιδιά 10-14 ετών με άσχημες καιρικές συνθήκες, όταν η απόσταση είναι 140 χλμ.;
Γιατί δεν ορίσθηκε γήπεδο της Αλμωπίας για τις ομάδες της η δεν αγωνίζονται στις έδρες τους όπως παλαιότερα; Γεγονός που θα έδινε την δυνατότητα στον πατέρα, τον παππού, τον θείο να πανε στο γήπεδο και να δούνε το παιδί τους να αγωνίζεται, αλλά τον στέλνετε στα Γιαννιτσά;
Γιατί προκηρύσσατε την έναρξη του πρωταθλήματος στην καρδιά του χειμώνα και όχι την άνοιξη που οι καιρικές συνθήκες είναι καταλληλότερες για παιχνίδια και προπόνηση;
Γιατί αποκλείστηκαν τα γήπεδα Έδεσσας - Αριδαίας από παιχνίδια παιδικού πρωταθλήματος, αφού δεν θέλατε να γίνονται παιχνίδια στα γήπεδα των διαγωνιζόμενων ομάδων;
Απολογηθήκατε το κόστος μεταφοράς των ομάδων;
Επομένως μην καταφέρεστε κατά των ομάδων και αποδειχθείτε το αυτονόητο,
Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΑΠΕΤΥΧΕ!

ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ:

Όταν αποφασίζεις να ασχοληθείς με τα τμήματα υποδομής ξέρεις ότι αναλαμβάνεις υποχρεώσεις. Ξέρεις ότι γίνεσαι «η μάνα του λόχου.» Ξέρεις ότι είσαι παιδαγωγός και παράδειγμα. Ξέρεις ότι δεν μπορείς να τα παρατήσεις με την ίδια ευκολία όπως το τάβλι επειδή ο άλλος τσιμπάει τα ζάρια.
Επίσης όταν είσαι γονέας πρέπει να ξέρεις ότι δεν μπορείς μόνο να «φορτώνεις» το παιδί σου στον υπεύθυνο της ομάδας και εσύ να είσαι αμέτοχος !
Στηρίζεις την προσπάθεια βάζοντας το αυτοκίνητο σου , αφιερώνοντας χρόνο , και ορισμένες φορές βάζοντας και το χέρι στην τσέπη. Δεν κάνεις αγαθοεργία , για το παιδί σου πρόκειται , που δεν θες να μπλέξει με κακές παρέες , να πάει στο αλκοόλ, στο μηχανάκι και στο τσιγάρο.
Γιατί όμως γονέα και παράγοντα δεν στηρίζεις την άθληση του παιδιού σου;
Γιατί δεν κατεβάζεις το παιδί στο γήπεδο; Γιατί παράγοντα αποσύρεις την ομάδα από τους αγώνες που δήλωσες; Γιατί το Σάββατο που πέρασε δεν κατέβησαν έξι (6) ομάδες να αγωνισθούν; Είναι άδικο απέναντι στα παιδιά σας και άδικο απέναντι στα άλλα παιδιά που κατέβηκαν να παίξουν αλλά δεν είχαν αντίπαλο.
Είναι άδικο γενικά να τορπιλίζουμε τα όνειρα των παιδιών μας και μια τόσο ελπιδοφόρα προσπάθεια που κάνει η Ε.Π.Σ. Πέλλας.
Γιατί το κάνετε αυτό;
Και κάτι «προσωπικό» προς τους υπευθύνους προπονητές:
«δεν παρατάμε ένα πρωτάθλημα επειδή δεν μπορούμε πλέον να βγούμε πρωταθλητές, άλλος είναι ο στόχος».

Σάββας Παπαδόπουλος,
Καθηγητής Φ.Α.
Αντιπρόεδρος ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News