Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Φινάλε με εκπλήξεις για τη «Ζωή της άλλης»

Με ένα μεγάλο πάρτι της Ελπίδας θα πέσει η αυλαία της πετυχημένης σειράς του Mega «Η ζωή της άλλης».

Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και οι συντελεστές της παραγωγής κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό το θεαματικό φινάλε, το οποίο συνοδεύεται από μία σειρά ανατροπών, αλλά και αλλαγών των δεδομένων.

«Οι ανατροπές συνεχίζονται μέχρι το τελευταίο επεισόδιο και αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών», λέει στην Espresso ο πρωταγωνιστής της σειράς Μάνος Παπαγιάννης,που αυτή την περίοδο ετοιμάζεται να ανέβει στο σανίδι με τη σύζυγο και συνάδελφό του Αγγελική Δαλιάνη.

---
ΠΗΓΗ: Espresso
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News