Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Η ΔΕΥΑ Αλμωπίας, ένας από τους πιο ζωτικούς τομείς του δήμου μας δεν είναι κερδοσκοπική επιχείρηση άλλα λειτουργεί ανταποδοτικά.

Ωστόσο, για να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται έγκαιρα στις απαιτήσεις των συμπολιτών μας και στις αυξημένες ανάγκες, παρέχοντας υπηρεσίες όσο το δυνατόν καλύτερες, θα πρέπει οι καταναλωτές να είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Η συνειδητή αποφυγή πληρωμής των λογαριασμών, είναι κατάφορη αδικία απέναντι στους συνεπείς συμπολίτες μας και αποβαίνει σε βάρος του συνόλου.

Σε αυτούς που αδυνατούν να πληρώσουν εφάπαξ το λογαριασμό τους, τους παρέχεται η δυνατότητα της...

...εξόφλησης με δόσεις.

Όποιος συμπολίτης μας αμφισβητεί τη χρέωσή του, μπορεί να επισκεφθεί τα γραφεία της ΔΕΥΑ και να εκφράσει την ένστασή του.

Τηλ. Επικοινωνίας: 23840 24590
Από τη ΔΕΥΑ Αλμωπίας
 

1 σχόλιο:

  1. gia rotiste tin deyaa gia tin poiotita tou nerou...
    einai gemato ARSENIKO kai NIKELIO kai afinoun ta paidiakia kai tous goneis na pinoun....

    einai EGLIMATIES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News