Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Πρόνοιας

Ανακλήθηκε οριστικά η άδεια λειτουργίας της ασφαλιστικής εταιρείας "Ευρωπαϊκή Πρόνοια" από την Τράπεζα της Ελλάδας στην οποία ήταν ασφαλισμένοι 100.000 άτομα. Πρόκειται για μια μικρού μεγέθους ασφαλιστική εταιρεία που δραστηριοποιούνταν μόνον στους κλάδους ζημιών αυτοκινήτων. Η εταιρεία...

δεν κατάφερε να καλύψει τα αποθεματικά τηςκεφάλαια και να υποβάλει σχέδιο οικονομικής ανασυγκρότησης.

Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να αναζητήσουν άλλη εταιρεία μέσα σε διάστημα 30 ημερών.
Έως τότε καλύπτονται από το επικουρικό κεφάλαιο και ισχύει ο φιλικός διακανονισμός στην περίπτωση τροχαίου με εμπλεκόμενο όχημα ασφαλισμένο στην Ευρωπαϊκή Πρόνοια ΑΕΓΑ.Μέρος των ασφαλίστρων, που δεν θα καλύπτεται από σήμερα έως την ημερομηνία λήξης του ασφαλιστικού συμβολαίου θα επιστραφεί στους ασφαλισμένους από τον εκκαθαριστή.



---
πηγή:skai
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News