Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Από σήμερα η καταβολή δώρου Πάσχα στους ανέργους

Από σήμερα ξεκινά η καταβολή του δώρου του Πάσχα και των επιδομάτων στους δικαιούχους του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.), όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Οργανισμού.
Συγκεκριμένα:

1) Καταβάλλεται στους επιδοτούμενους ανέργους το δώρο Πάσχα 2011 και προπληρώνονται τα επιδόματα ανεργίας που
παρέχονται κανονικά από 11-04-2011 μέχρι και 01-05-2011.

2) Προπληρώνονται τα επιδόματα που έχουν εγκριθεί για τους μακροχρόνια ανέργους, τα οποία θα καταβάλλονταν κανονικά μέχρι και 01-05-2011.

3) Καταβάλλεται το δώρο Πάσχα των δικαιούχων της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Δεν απαιτείται η προσέλευση των δικαιούχων στις υπηρεσίες του Οργανισμού για τις παροχές 1 και 3, καθόσον οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισμού στους λογαριασμούς των δικαιούχων.
Ο έλεγχος της ταυτοπρόσωπης παρουσίας των ανέργων για την τακτική επιδότηση ανεργίας θα γίνει στην αμέσως επόμενη πληρωμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News