Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Η επίσημη απάντηση της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Πέλλας για τα πρόσφατα "ανώνυμα" δημοσιεύματα

Με αφορμή τα τελευταία "ανώνυμα" δημοσιεύματα που προέρχονται από δήθεν μέλη της ΟΝΝΕΔ του Νομού Πέλλας και θέλοντας να προστατεύουμε το κύρος και την αξιοπιστία της οργάνωσής μας διαβεβαιώνουμε πως ουδεμία σχέση έχει η Ν.Ε ΟΝΝΕΔ ΠΕΛΛΑΣ και οι τοπικές οργανώσεις της με τις συγκεκριμένες ανώνυμες δημοσιεύσεις. Άλλωστε η ΟΝΝΕΔ έχει αποδείξει πως είναι μια υγιής οργάνωση που πάντοτε έχει το θάρρος και την τόλμη να παίρνει "επώνυμα" ξεκάθαρες θέσεις για οποιοδήποτε θέμα μέσα από τη διαβούλευση μεταξύ των μελών της και των οργάνων της, κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν συνέβη ουδέποτε.

Με τιμή,
Ν.Ε ΟΝΝΕΔ ΠΕΛΛΑΣ
Ο Πρόεδρος Ν.Ε ΟΝΝΕΔ ΠΕΛΛΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΛΑΚΗΣ)

5 σχόλια:

  1. Μεγάλε πρόεδρε ΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ!!!!! Είσαι ότι καλύτερο υπάρχει , υπήρξε και θα υπάρχει μέσα στον νόμο μας και στα υπέροχα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ μας ... Tο ποιο "καθαρό" άτομο που έχουμε γνωρίσει !!! Συνέχισε να μας διδάσκεις μεγάλε ηγέτη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravo ston vasilh pou xerei ti tha pei politikh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ 10 ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο λακησ εχει αποδειξει πως και μπορει και θελει να σταθει αξιος των περιστασεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. prepei o proedros na parei protoboylia me ta meli tis onned gia na katabasei ypoxreotika h onned ena atomo gia boyleyths.proedre eimaste dipla soy se kafe bima soy

    laki proxora se 8elei oli i pella..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News