Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

"Ένοχος" η πρόταση του Εισαγγελέα για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη

Φωτογραφία: taxalia
«Ένοχος» πρότεινε ο Εισαγγελέας για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, στην απολογία του είπε πως "ακουλουθούσα τις συμβουλές του νομικού συμβούλου της νομαρχίας" ενώ συμπλήρωσε πως ο ίδιος δεν έχει νομικές γνώσεις αφού "ένα γυμνάσιο τελείωσα". Εκτός από νόμιμα ισχυρίστηκε πως μείωσε το πρόστιμο από 89.000 ευρώ σε 5.000 και για ανθρωπιστικούς λόγους καθώς "ο άνθρωπος ήταν άρρωστος και τελικά πέθανε. Με παρακάλεσαν οι συγγενείς του να βοηθήσω". Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που καταδικαστεί και στο εφετείο (πρωτόδικα του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή) κινδυνεύει να...

...χάσει την θέση του.
 

1 σχόλιο:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ... ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΝΟΧΟ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ. ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗ!!! Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΕΡΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News