Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Now or Never...

Όπως συμβαίνει εδώ και δύο εβδομάδες, λοιπόν, όλα τα ματς πλέον διεξάγονται ίδια μέρα και ώρα. Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή στις 19:00 με το Sportnet να σας ενημερώνει για την εξέλιξη των παιχνιδιών.

Ο Ολυμπιακός είναι και μαθηματικά πρωταθλητής και φιλοξενεί την Καβάλα που μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου έχασε σημαντικό έδαφος για την είσοδο στα πλέι οφ. Οι Βολιώτες, αντίθετα, έχουν...

...πιο εύκολο έργο κόντρα στην “αδιάφορη” Ξάνθη.

Στο ΟΑΚΑ, όπως προείπαμε, σε μία πρόβα τελικού κυπέλλου, η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για να μείνει εντός τροχιάς πλέι οφ και ο Ατρόμητος για την παραμονή του στη Superleague, η οποία θα επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό εάν ο Άρης πάρει αποτέλεσμα στην Τρίπολη.

Μεγάλο ντέρμπι και στην Κέρκυρα, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Πανιώνιο με τον νικητή να πανηγυρίζει την παραμονή του στην κατηγορία και τον άλλο να συνεχίζει τον... αγώνα του.
Κατά τα άλλα, η Λάρισα παίζει το τελευταίο της χαρτί, αλλά πρέπει να το... ρίξει στην Τούμπα, κόντρα σε έναν ΠΑΟΚ που δεν έχει χρόνο για δώρα. Στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης ετοιμάζει τη δική του φιέστα παραμονής, αφού δίνει το τελευταίο του εντός έδρας ματς στο φετινό πρωτάθλημα.

Ενώ, τέλος, στο πιο “αδιάφορο” ματς της αγωνιστικής ο Πανσερραϊκός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό που θέλει να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες του, ώστε να μπει με διαφορά στα πλέι οφ.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής (Κυριακή 3/4)


03/04-19:00 ΠΑΟΚ - ΛΑΡΙΣΑ
03/04-19:00 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
03/04-19:00 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
03/04-19:00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ
03/04-19:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΞΑΝΘΗ
03/04-19:00 ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
03/04-19:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ
03/04-19:00 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

---
Πηγή: sportnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News