Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

O Nότης Σφακιανάκης, μετά από χρόνια στη Θεσσαλονίκη... ή μήπως στη Βουλγαρία;

Τουλάχιστον εάν πιστέψουμε όσα είχε πει ο ίδιος ο Νότης πριν από περίπου δέκα χρόνια, όταν απευθυνόμενος στους θαμώνες του κέντρου όπου εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη, είχε πει "Καλά δε καταλαβαίνετε Ελληνικά που σας μιλάω; Τι θέλετε να σας τα πω, Βουλγαρικά; "Έπρεπε να...

...περάσουν πολλά χρόνια για να εμφανιστεί και να κυκλοφορήσει στη συμπρωτεύουσα, όπου αυτή την ώρα(6/4)  σε παραλιακό μπαρ, δίνει συνέντευξη ζωντανά σε ραδιόφωνο της πόλης για τα 25 χρόνια πορείας του στο Ελληνικό τραγούδι. Αρκετοί θαυμαστές του τον περίμεναν για να τον υποδεθούν, -πολλοί λιγότεροι πάντως με τα χρυσά χρόνια της δισκογραφίας του-φώναξαν ρυθμικά το όνομα του, ενώ ο ίδιος όπως βλέπετε και στη φώτο, αρκέστηκε σε ένα χαμόγελο κι ένα λιτό χαιρετισμό.


---
Πηγή: seleo
 

2 σχόλια:

  1. Εχει ξαναερθει κι αλλες φορες. Η ιστορια με "τα βουλγαρικα" ειναι εντελως μουφα. Καλο ειναι να μην αναπαραγουμε πραγματα που δεν γνωριζουμε οτι οντως ειναι ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΟΝΥΜΕ ΜΟΥ ΦΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΕ ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΔΛΔΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News