Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΑRIDAIA CITY: Μια βραδιά γεμάτη έντεχνη μουσική

Κυριακή 17 Απριλίου , Κυριακή των Βαίων και το Irish Pub μαζί με το κατάστημα Hassler & Miller Αριδαίας φέρνουν 2 πολύ καλούς μουσικούς για να τους απολαύσουμε σε μια βραδιά γεμάτη μουσική από τον χώρο του έντεχνου.

Βραδιά γεμάτη με μουσικές από αγαπημένους καλλιτέχνες όπως...

ο Δημήτρης Ζερβουδάκης , Μιλτιάδης Πασχαλίδης, Χάρις Αλεξίου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Πάυλος Σιδηρόπουλος , Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαρίτσας , Γιάννης Κότσιρας , Ελευθερία Αρβανιτάκη , και άλλοι πολλοί θα μας συντροφεύσουν σε όμορφο βράδυ.

2 κιθάρες 2 μικρόφωνα Δημήτρης Οικονομίδης και Χρήστος Δαλαμπίρας 2 νέοι πολύ ταλαντούχοι μουσικοί εκ των οποίων αξίζει να αναφέρουμε πως ο ένας ο Δημήτρης Οικονομίδης είναι και ο πιανίστας του Δημήτρη Ζερβουδακη!!!

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν την Κυριάκη των Βαιών 17 Απριλίου στο Irish Pub στον κεντρικό πεζόδρομο Αριδαίας....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News